ELYSIAN LUX GARDENS

Elysian Lux Gardens je ekskluzivan projekat koji se sastoji od sedam prefinjenih kuća na pažljivo izabranoj lokaciji

Svaka od ovih kuća pruža četiri nivoa udobnosti, uključujući podzemnu garažu, prizemlje, prvi i drugi sprat, kao i privatnu krovnu terasu i prelepo uređeno dvorište. Ova očaravajuća kombinacija prostora, funkcionalnosti i privatnosti stvara savršeno okruženje za luksuzan i udoban način života.

Doživite oličenje udobnosti sa našim najsavremenijim tehnologijama grejanja i klimatizacije. Najnovija dostignuća, uključujući energetski efikasne sisteme toplotne pumpe vazduh-voda i podno grejanje, obezbeđuju optimalnu toplotu tokom zime i besprekornu kontrolu klime tokom cele godine. Štaviše, svaka stambena jedinica je opremljena „fan coil“ uređajima koji nude podno grejanje u kupatilima i kuhinjama, garantujući vam komfor i uživanje.

Elysian Lux Gardens predstavlja izuzetan način života gde se udobnost, luksuz i elegancija harmonično spajaju.

VR TURA 1

Krenite izuzetnu virtuelnu šetnju kroz hodnike svoje rezidencije osetite čari vašeg novog doma:

VR TURA 2

Garaža

Uzimajući u obzir potrebe naših kupaca, podzemna garaža će biti dizajnirana sa dodatnim prostorom koji će omogućiti skladištenje bicikala, skija, sportske opreme i drugih stvari koje vlasnici ne žele da čuvaju u stambenom delu vile. Ovaj dodatni prostor za skladištenje će vam omogućiti da organizujete svoje stvari na jednom mestu, što će vam olakšati pristup i očuvanje vaših sportskih rekvizita i drugih predmeta.

Na taj način, projekat Elysian Lux Gardens ne samo da pruža sigurnu i praktičnu garažu za vaša vozila, već i razume potrebe za dodatnim prostorom za skladištenje i očuvanje drugih stvari koje nisu pogodne za smeštaj u stambenom delu vile. Vaša vila će vam pružiti prostor koji je prilagođen vašem stilu života i omogućiti vam da čuvate sve svoje stvari na jednom mestu, organizovano i sigurno.

U sklopu poseda se nalazi :

MDJ6

Krovna terasa

Svaka vila će se ponositi prelepom krovnom terasom koja će biti savršeno mesto za opuštanje i uživanje. Kroz poseban lift, koji će biti dostupan svakoj vili, moći ćete lako pristupiti krovnoj terasi, koja će pružati predivan pogled na okolinu. Ova prostrana i elegantna terasa će biti idealno mesto za druženje, uživanje u svežem vazduhu i očaravajućim pejzažima.

Bašta

Vaša vila će takođe imati veličanstvenu baštu površine oko 150m2, koja će biti pažljivo ozelenjena i uređena. Ova prelepa bašta će vam pružiti oazu mira i privatnosti, gde ćete moći uživati u prirodi, uređivanju biljaka ili organizovanju društvenih događaja na otvorenom.

MDJ5
MDJ2

Još se razmišljate?

Kontaktirajte nas danas i osigurajte svoje mesto u Elysian Lux Gardens, gde se luksuz i veličanstvenost prepliću bez ikakvih granica. Naš tim je spreman da vam pruži sve informacije koje su vam potrebne i pomogne vam da ostvarite svoju viziju ekskluzivnog životnog prostora.

OBEZBEDITE SEBI

dom iz snova

Kontakt forma

  Slažem se da se moji dostavljeni podaci prikupljaju i čuvaju.

  Priča

  koja inspiriše vaš

  novi život

  MDJ Residence d.o.o.

  Adresa:

  © Elysian. Sva prava zadržana. Politika privatnosti