MDJ RESIDENCE by DHG

Mi smo privatna holding kompanija koja posluje na međunarodnom nivou. Od osnivanja u Cirihu 1994. godine, porodična kompanija je postepeno proširila svoju delatnost na 30 podružnica u sektorima građevine, nekretnina, upravljanja objektima i finansija. Sa preko 30 godina iskustva na tržištu, kompanija je stekla ugledno ime u razvoju, upravljanju i investiranju u projekte nekretnina, kako u Švajcarskoj, tako i u Srbiji i Dubaiju.

MDJ by DHG je prisutan u tri zemlje i time ima globalni domet. Posebno se ističe ogromna količina stvorenog stambenog prostora, koja je data kao 1,5 miliona kvadratnih metara. Ovaj broj ilustruje posvećenost nase grupe da stvori visokokvalitetno stanovanje i doprinese razvoju zajednica pogodnih za život.

Pored reputacije za kvalitet, DHG je takođe pioniri u primeni održivih praksi i tehnologija. Strateškim razvojem i upravljanjem nekretninama, kao i mudrim ulaganjima, kompanija se etablirala kao pouzdan partner u industriji. DHG je sinonim za izuzetno precizne inženjerske procese, vrhunske materijale i besprekornu izvedbu. Svaki projekat koji preuzmemo nosi pečat izvrsnosti, koji garantuje zadovoljstvo klijenta i trajnu vrednost.

Sa jasnim fokusom na kvalitet, inovacije i održivost.

Reference

Hedingen, CH

Novogradnja

Izgradnja 30 stambenih jedinica

Namena: Iznajmljivanje

Cirih, CH

Novogradnja

Izgradjeno 16 stambenih jedinica.

Namena: izdavanje

Winterthur, CH

Novogradnja

Izgradnja 100 stambenih jedinica

OBEZBEDITE SEBI

dom iz snova

Priča

koja inspiriše vaš

novi život

MDJ Residence d.o.o.

Adresa:

© Elysian. Sva prava zadržana. Politika privatnosti